De training

Mindfulness is een combinatie van oosterse meditatietechnieken en westerse psychologische kennis die praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. Deze achtweekse training reikt je technieken aan die je laten beleven wat de kracht van het nu is.

slider_training

Gedurende 8 weken is er elke week een bijeenkomst van 2,5 uur en een stiltedag waarin je begeleide aandachtsoefeningen, yogaoefeningen en oefeningen om het bewustzijn van het hier en nu in het dagelijks leven te vergroten aangeboden krijgt. Ook zijn er oefeningen gericht op het omgaan met stress, pijn en vermoeidheid.

Via het dagelijks oefeningen, aandacht voor grenzen, het herkennen van je automatische piloot en het leren loskomen van identificatie met gedachten en gevoelens train je jezelf in opmerkzaamheid. Tijdens de trainingsperiode moet je rekening houden met 45 minuten huiswerk per dag in de vorm van aandacht oefeningen, reflectie en yoga-oefeningen. Dit gaat m.b.v. een werkboek en MP3-fragmenten.

De eerstvolgende training start op woensdagavond 7 januari en bestaat uit een intake,  8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag. De locatie bevindt zich nabij het leidseplein.

De kosten van de training zijn tussen de € 250,- en € 450,- (afhankelijk van je inkomen).